Verwarmde jas – Blijf de hele dag warm

De meeste mensen gebruiken jassen om zichzelf warm te houden, maar er gaat niets boven een verwarmd jack aan. Door deze jas te gebruiken kun je langer buiten blijven en genieten van de verschillende activiteiten die horen bij de koude maanden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van deze jas?

1. Comfort – Iedereen Verwarmde bodywarmer kent het gevoel van bevriezen in de kou. Maar met een verwarmde jas kun je langer buiten blijven. En als je extra warmte nodig hebt, heeft de jas een tuimelschakelaar om de warmte te verhogen.

2. Bescherming – Meestal zijn de jassen gemaakt van stevig, windbestendig of weerbestendig materiaal. Dit betekent dat je volledig beschermd bent tegen de elementen wanneer je deze jas draagt.

3. Therapeutisch – Als u uw onderzoek doet, zult u waarschijnlijk verschillende verbanden vinden tussen aandoeningen en verkoudheid. Dus om dit opnieuw te beleven, dragen sommige mensen verwarmde jassen.

Hoe produceert deze jas warmte?

Net als alle andere verwarmde kleding heeft de jas een set platen of microlegeringsvezels erin genaaid. Deze wordt vervolgens aangesloten op een batterij om warmte te produceren. Het typische ontwerp hiervan is dat de verwarmingselementen op strategische plaatsen zoals de rug en borst zijn geplaatst.

Hoe lang kun je dit gebruiken op één lading?

Voor een jas met een voeding van 8,6 VDC 1,2 A kan deze maximaal 6 uur worden gebruikt. Maar als je het echt langer moet dragen, is het een truc om de temperatuur te verlagen. Als je bijvoorbeeld gewend bent om hem op hoog vuur te zetten, trap hem dan een tandje lager om wat stroom te besparen totdat je weer kunt opladen.

Zijn er nadelige gevolgen van het vaak gebruiken van deze jassen?

Aangezien u niets in uw lichaam opneemt om de extra warmte te krijgen, zijn er geen extreme bijwerkingen. Maar er zijn mensen die beweren een deel van hun warmtetolerantie te verliezen door langdurig gebruik van de verwarmde jassen.

Dingen om naar te zoeken in een goed jasje

1. Waterdicht – Zelfs als het niet sneeuwt, kan het lichaam toch koud aanvoelen als het wordt blootgesteld aan regen. In feite koelt niets het lichaam meer af dan blootgesteld te worden aan een continue stroom water. Je moet er dus voor zorgen dat de jas waterdicht is.

2. Winddicht – Als je een motorliefhebber bent, heb je misschien al gemerkt dat de wind tijdens het motorrijden, vooral ‘s ochtends, behoorlijk koud kan zijn.

3. Dikte – De reden waarom u een verwarmde jas koopt, is omdat u massa wilt vermijden. Zoek dus een jas die voldoende warmte afgeeft en toch dun is.

Verwarmde jassen zijn voor iedereen. Het maakt niet uit hoe of waar je het gebruikt. Het belangrijkste is dat het warmte levert wanneer je het nodig hebt.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.