Microsoft Office Specialist Training volgen

Of je nu door wilt groeien in je huidige bedrijf, wilt solliciteren naar een betere functie of aan de slag wilt in de zakenwereld, het is erg waardevol om een MOS te zijn. MOS (soms MOUS) staat voor Microsoft Office Specialist, een diepgaande certificering van Microsoft. . . en één zijn kan je onderscheiden in een zeer competitieve arbeidsmarkt. Het hebben van een Microsoft Office Specialist-certificering staat niet alleen goed op je cv – de vaardigheden die je leert, zullen je helpen om efficiënter en deskundiger te zijn in je dagelijkse werk. Of u nu een administratief medewerker, een databasebeheerder of een docent bent, MOS-training en -certificering kunnen uw werkmethoden stroomlijnen.

Om uw Microsoft Office Specialist-certificering Microsoft Office Courses te ontvangen, moet u slagen voor een van de Office Specialist-examens. Je kunt ervoor kiezen om de examens af te leggen voor de hele Office-suite, of alleen voor het programma dat je op dat moment nodig hebt. De examens zelf kunnen worden afgelegd in computerleercentra, community colleges en universiteiten, en zelfs in winkels voor kantoorbenodigdheden zoals Comp USA.

Aangezien dit een zeer gespecialiseerd examen is dat behoorlijk wat kennis vereist, zijn er verschillende trainingsopties voor degenen die hun MOS-examens willen afleggen. Dit omvat zelftraining aan huis met behulp van gratis online tools en lessen, tot betaalde online trainingsprogramma’s, tot cursussen op universitair niveau over Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook.

Gratis tools en bronnen gebruiken

Voor degenen die snel leren, zijn er verschillende gratis opties beschikbaar om u te leren wat u moet weten om te slagen voor uw MOS-examen. Er zijn ook veel boeken op de markt die bedoeld zijn om de ins en outs van de verschillende Microsoft Office-programma’s te leren. Het nadeel hiervan is echter dat het moeilijk is om sommige details te leren zonder een leraar.

Hetzelfde onderzoek kan in elke organisatie worden uitgevoerd, omdat het het vaardigheidsniveau van het personeel met betrekking tot de vaardigheid in MS Office zal onthullen. De meeste bedrijfseigenaren zullen merken dat hun personeel niet de volledige mogelijkheden van Office-toepassingen bereikt, maar slechts een onderdeel van de functies van de toepassing uitvoert, en Microsoft Office-training zal u helpen manieren te tonen om de vaardigheid te vergroten.

Soorten trainingsmethoden:

Er zijn verschillende manieren waarop dergelijke leerprogramma’s kunnen worden uitgevoerd. Voor bedrijven is de mogelijkheid zelfs nog groter aangezien aanbieders van opleidingen bereid zijn om op maat gemaakte programma’s aan te bieden op basis van de eisen van het bedrijf en de budgetbeperkingen. Microsoft Office-training kan zowel intern als via online multimedia worden gegeven of werknemers kunnen worden gevraagd om deel te nemen aan lessen in het leerinstituut. Er zijn voordelen voor elke benadering en deze worden hierna uiteengezet.

Als er symbolen zijn die u veel gebruikt, zoals symbolen voor vreemde valuta, kunt u de autocorrectielijst bewerken om uw eigen combinaties te maken.

Internationale karakters zijn een fluitje van een cent. Typ simpelweg “CTRL+(symbol)” gevolgd door een letter om een diakritisch teken aan een letter toe te voegen.

Online cursussen

De online cursussen die beschikbaar zijn om u voor te bereiden op uw MOS-examen variëren van volledige cursussen tot zevendaagse versnelde ‘bootcamps’. Als u een eenvoudige Google-zoekopdracht uitvoert, krijgt u talloze MOS-trainingsopties, of ze nu specifiek zijn voor het afleggen van het MOS-examen of voor het leren van de Microsoft Office-suite. Het voordeel van dit soort cursussen is dat het het gemak van thuis leren combineert met geleide lessen. Voor de meesten is dit een ideale optie om zich voor te bereiden op de MOS, aangezien er een enorm scala aan opties beschikbaar is voor alle prijsklassen en tijdsdruk.

Community College-cursussen

De kans is groot dat uw community college verschillende cursussen over Microsoft Office heeft die u gemakkelijk zullen voorbereiden op het MOS-examen. Het voordeel van dit type cursus is hands-on lesgeven in een klassikale omgeving. Dit is vooral goed voor mensen die iets minder computervaardig zijn, of mensen die niet gemakkelijk leren door te lezen. Of zelfs alleen degenen die de voorkeur geven aan een klaslokaalomgeving. De meeste community colleges hebben ultra-goedkope tarieven voor bewoners en hebben meestal weinig of geen verplichte cursussen voor de meeste Microsoft Office-cursussen. Dit zou echter alleen goed werken voor mensen met weinig tijdsdruk, aangezien de meeste programma’s een volledig semester in beslag nemen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.