4 voordelen van LED-verlichting op zonne-energie voor parkeerplaatsen

De toekomst is LED-verlichting op zonne-energie. Je ziet ze op de parkeerplaatsen en andere grote gebieden rond een stad. Ze zijn goedkoop en besparen veel geld op de elektriciteitsrekening. Tegenwoordig zijn de meeste parkeerplaatsen voorzien van de conventionele verlichting die hun stroom van het elektriciteitsnet krijgt. Deze producten zijn niet efficiënt en dragen bij aan de milieuvervuiling. Laten we eens kijken naar enkele van de opvallende voordelen van LED-verlichting op zonne-energie.

  1. Energie-efficiëntie

LED-lampen op zonne-energie zijn iets duurder dan de traditionele lampen, maar ze bieden een veel hoger rendement op uw investering. Volgens de statistieken zijn ze 500% efficiënter en doorstaan ze de tand des tijds. Omdat ze hun energie uit de zon halen, zijn ze een stuk efficiënter.

Als u de kosten van stroomverbruik wilt berekenen, hoeft u alleen maar het vermogen van alle lichteenheden te vermenigvuldigen met het aantal uren dat het licht zal branden. Meestal liggen de kosten tussen de 10 en 20 dollar voor elke eenheid op maandbasis.

  1. Slimme technologie

Met slimme technologie kunnen Iplux-zonne-operators verlichtingsschema’s configureren vanuit een afgelegen gebied. Bovendien bevatten ze ook slimme gadgets. Ze kunnen dienen als krachtige antidiefstalapparaten en gegevensverzamelaars voor het internet der dingen of grote databanken.

  1. Helderheid

Waarom krijgen we lichten? Het is makkelijk. We hebben lichten nodig voor de helderheid. Hoewel watt de maatstaf is voor het vermogen dat iets verbruikt, meet helderheid de helderheid van het licht dat een lamp produceert.

Traditioneel staat watt voor de helderheid van een lichtbron. Aan de andere kant hebben LED-zonnelampen een andere convectie. Wat efficiëntie betreft, zijn ze 400% efficiënter. Met behulp van slimme technologie is het mogelijk om een betere controle te krijgen over de verlichtingssystemen die buitenshuis zijn geïnstalleerd.

Afgezien hiervan kunt u de hoeveelheid helderheid eenvoudig verhogen of verlagen. Het is mogelijk om de juiste hoeveelheid licht op de juiste plek te geven.

  1. Milieuvoordelen

Er zijn veel milieuvoordelen van de LED-verlichting op zonne-energie. In feite halen de traditionele hun stroom uit het net. In het net wordt stroom geproduceerd door middel van fossiele brandstoffen, die veel vervuiling in de lucht uitstoten. En we hoeven niet uit te leggen hoe vervuiling veel gezondheidsproblemen kan veroorzaken.

Aangezien zonne-energie 100% schoon is zonder bijwerkingen, is het de toekomst. Bovendien zal fossiele brandstof in de loop van de tijd schaarser worden. Onderzoek in de wereld van zonne-energie kan de prijzen in de toekomst omlaag brengen.

A note to our visitors

This website has updated its privacy policy in compliance with changes to European Union data protection law, for all members globally. We’ve also updated our Privacy Policy to give you more information about your rights and responsibilities with respect to your privacy and personal information. Please read this to review the updates about which cookies we use and what information we collect on our site. By continuing to use this site, you are agreeing to our updated privacy policy.